لزوم سرمایه گذاری در حوزه تولید آرد با کیفیت
علی محمد زنگانه در گفت و گو با پایگاه خبری ستاره شمال اظهار کرد: در حوزه کیفیسازی تولید آرد در کارخانههای استان، مشارکت تمامی دستگاههای مرتبط در راستای مسوولیت اجتماعی ضروری است.
وی با بیان اینکه در این استان بهترین گندم از سوی کشاورزان تولید میشود، افزود: سرمایهگذاری در حوزه کیفی تولید آرد کارخانههای استان یکی از سیاستهایی بوده که بر اجرای اصلاحات آن تاکید شده است.
وی سرمایهگذاری در حوزه کیفی سازی آرد تولیدی توسط کارخانههای منطقه را ضروری برشمرد و اضافه کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان در حوزه کیفیسازی تولید آرد ورود کرده تا نان با کیفیت سر سفره هم استانیها قرار گیرد.
به باور برخی کارشناسان در بحث کیفیت تولید گندم مقام نخست کشور را دارد زیرا گلوتن موجود در محصول آن بیشتر از سایر نقاط است که این محصول راهبردی در ۲۵ استان کشور استفاده میشود.
آمادگی برداشت جو در کشتزارهای گلستان
محمد برزعلی، رییس جهادکشاورزی گلستان از آمادگی برداشت جو از سطح حدود ۸۰ هزار مزرعه در این استان طی روزهای آینده خبر داد و گفت: امسال پیش بینی برداشت ۱۶۰ هزار تن از این محصول را داریم.
وی افزود: جهاد کشاورزی استان برای خرید محصول جو از بهرهبرداران در منطقه، تعداد ۵ مرکز خرید را توسط شرکت پشتیبانی امور جهاد کشاورزی آماده کرده است.
رییس جهادکشاورزی گلستان خاطرنشان کرد: شرایط برای خرید محصول جو از بهربرداران استان فراهم است ولی تاکنون قیمت خرید تضمینی آن توسط شورای اقتصاد برای سال زراعی جاری اعلام نشده است.
برزعلی خواستار تعیین تکلیف ستاد تنظیم بازار استان برای پیگیری و خرید تضمینی محصول جو از بهرهبرداران شد و گفت: سال زراعی قبل هر کیلوگرم جو ۶۸ هزار ریال از بهرهبرداران خرید شده بود.
وی کلزا را دیگر محصول آماده برداشت استان در روزهای پایانی اردیبهشت ماه سال جاری عنوان کرد و افزود: در سال زراعی جاری ۴۸ هزار و ۵۰۰ هکتار در این استان به زیر کشت کلزا رفته که برآورد تولید ۱۲۰ هزار تن محصول میشود.
رییس جهادکشاورزی گلستان ادامه داد: تولید این مقدار کلزا در سال زراعی جاری در گلستان، طی چند دهه اخیر بیسابقه است.
برزعلی با اشاره به این که برداشت گندم از سطح ۳۶۸ هزار هکتار زمین زراعی، بزرگترین عملیات برداشت محصول در استان به شمار میرود، افزود: امسال برآورد تولید این محصول راهبردی استان حدود یک میلیون تن بوده که پیش بینی خرید تضمینی آن ۹۰۰ هزار تن است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0