مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان با تاکید بر همافزایی فرادستگاهی در اشتغالزایی پایدار در استان گفت:حل چالش بیکاری با توسعه مدارس مهارتآموزی فراهم می شود.
حمزه کرایلو با حضور در دفتر نشریه پایگاه خبری ستاره شمال، در دیدار با مدیر و خبرنگاران این مجموعه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی، از زحمات مجموعه پایگاه خبری ستاره شمال در انعکاس اخبار و رویدادهای آن سازمان اظهار کرد :علی رغم همه اتفاقات خوب ، نرخ بیکاری روی کاغذ و در واقعیت جامعه متفاوت است و این موضوع نیاز به کارشناسی دقیق دارد.
وی گفت: علی رغم تصویب سند ائتلافی در حوزه آموزش فنی و حرفه ای برخی رخدادهای جزیره ای و ناهمگون تحقق اشتغال حداکثری را با چالش روبرو کرده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای گلستان گفت: در حالی که خروجی دانشگاههای ما سالیانه ۵۰۰ هزار نفر میباشد،آیا برای همه این تعداد در هر سال فرایند اشتغال شکل میگیرد؟ انتظار غالب فارغ التحصیلان دانشگاهی کارمندی و استخدام دولتی میباشد ،در حالیکه طی برنامه هفتم توسعه مقرر شده است به ازای هر ۸ نفر بازنشسته یک نفر استخدام شود.
وی عنوان کرد: باید کمک کنیم که مسیر اشتغال جامعه را به حوزه مدارس مهارت آموز بیاوریم، در حوزه آموزش ها اولویت با نیازسنجی جامعه است، از گذشته نسبت به مشاغل جدید نگاه خوبی وجود نداشت.
کرایلو ادامه داد: امروز ادعا میکنیم که بیش از ۶ کارگاه نوظهور در اختیار داریم و بردی توسعه این کارگاه ها برنامه های منسجمی ترسیم شده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای گلستان اظهار داشت: در شمال استان قرار است در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ هکتار منطقه آزاد هکتاری ایجاد شود، اگر ما بدانیم در کارخانههایی که قرار است در این منطقه آزاد تجاری احداث شوند به چه مشاغلی نیاز خواهد شد، در کارگاههایی که قرار است احداث کنیم بازنگری کرده و متناسب با این مسیر سرمایهگذاری میکنیم و آموزشگاههای آزاد را در این مسیر سوق میدهیم.
کرایلو با اشاره به آغاز مراحل اجرایی پتروشیمی در گلستان افزود: مگر قرار است مشاغل مربوط به پتروشیمی خارج از استان تامین شود؟ اگر ما الان به موضوعات آموزشی مربوط به این حوزه نپردازیم باید دست جوانان استان ما ،بیل و کلنگ و چکش و سندان باشد که ما نخواهیم گذاشت چنین شود.
وی اظهار داشت:در این زمینه پیش بینی میشود جوشکاری زیر آب از مشاغل مورد نیاز است، ما در بندرگز این مسیر را دنبال کردیم و الان در حال احداث کارگاه جوشکاری زیر آب هستیم ،که کار پر زحمتی میباشد و نیازمند لوازم و لباس مخصوص می باشد
وی افزود: در دوره آموزش جوشکاری زیر آب مهارت آموزانی از استانهای خراسان، هرمزگان، خوزستان و تهران در استان گلستان پذیرش و در شهر بندرگز آموزش خواهند دید.
کرایلو از افتتاح اولین کارگاه هوش مصنوعی در گنبد کاووس خبر داد و گفت: همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان نیز موافقت کرد که اولین مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات را با بودجه معادل ۴۰ میلیارد تومان در علی آباد کتول ایجاد کنیم؛ با ایجاد این مرکز امیدواریم مشاغلی را که متاثر از تکنولوژی است در استان راه اندازی کنیم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای همچنین عنوان کرد: نیمی از آموزشهای ما توسط بخش خصوصی ارائه میشود در استان تا قبل از دولت سیزدهم ۳۰۰ آموزشگاه وجود داشت که امروزه تعداد این آموزشگاه ها، ۹۹۰ آموزشگاه هست که از این تعداد ۷۵۰ کارگاه فعال است.
وی در پایان گفت: بودجه سازمان از ۱۵ میلیارد تومان در پایان دولت دوازدهم به ۱۰۴ میلیارد تومان در دولت سیزدهم رسید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0