ارتقای واحدهای تولیدی صنعت آرد و غلات
نشست تخصصی سرپرست اداره کل استاندارد گلستان با دستگاههای اجرایی و نظارتی دخیل در تولید آرد از جمله اداره کل غله، معاونت غذا و دارو، مراکز دانشگاهی و مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی آرد و غلات در سالن اجتماعات هیرکان اداره کل استاندارد گلستان برگزار شد.
داود مزیدی در این نشست گفت: یکی از مهمترین مشکلات در مباحث مربوط به کیفیت پایین نان، استفاده از دستگاههای غیر استاندارد است که به صورت حرارت مستقیم پخت نان صورت می پذیرد که به این موضوع در استان ما کمتر توجه می شود.
مزیدی گفت: از آنجایی که بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز مردم، از نان تامین میشود بیشک تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود و از این رو کلیه واحدهای نانوایی مطابق قانون، موظف به استفاده از دستگاههای استاندارد پخت نان میباشند.
وی گفت: بر توسعه نهضت کیفیت آرد و نان تاکید کرد و از همه دست اندرکاران اصلی این حوزه اعم از بخش خصوصی و دولتی، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی خواست تا به خوبی نقش خود را با هدف ارتقای سلامت به خوبی ایفا نمایند.
دبیر شورای استاندارد استان به هدفگذاری سازمان ملی استاندارد ایران و ادارات کل استاندارد کشور برای سلامت و امنیت غذایی، تصریح کرد: باید با اجماع نظر همه متولیان امنیت غذایی، گام های خود را در این مسیر بلند برداریم تا شاهد اتفاقات خوبی در این صنعت باشیم.
مزیدی افزود: با توجه به وظایف گسترده و نقش حاکمیتی اداره کل استاندارد استان بر واحدهای تولید و عرضه کالای استان، تمام تلاش خود را در راستای حمایت از واحدهای تولیدکننده فراوردههای استاندارد و نیز احقاق حقوق عامه مردم به کار میبندد.
سرپرست اداره کل استاندارد استان گلستان در پایان افزود: تعامل و همکاری بین دستگاههای دولتی در جهت اجرای استانداردها و نظارت بر کیفیت گندم، آرد و نان در جهت ارتقاء کیفیت این فراوردهها تاثیر بسزایی دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0